Over deze site

Over de site

Hardloopevenementen.nl is een onafhankelijke site waar je je mening kunt geven over evenementen waar je aan meegedaan hebt. Hiermee help je andere lopers een keuze te maken waar ze hun volgende wedstrijd willen gaan lopen. Je kunt er ook bijschrijven waarom je positief of negatief over een evenement bent.

Gratis

Deze hele site is gratis en een hoop werk. Als je wilt helpen dan kan dat door bijvoorbeeld hardloopevenementen aan te melden of als de nieuwe datum bekend is, dat even doorgeven. Of als er ergens een ‘dode’ link staat dat even laten weten dat kunnen we er met z’n allen een hardstikke leuke site van maken.

Evenementen toevoegen

Weet je een mooi evenement dat er nog niet bij staat dan kun je dat aangeven via de link evenementen toevoegen.

Evenmenten weghalen

Helaas krijgen we evenementen die door Google geindexeerd zijn maar moeilijk of niet weg uit de zoekresultaten. Hou daar ajb rekening mee.

Foto’s

Heb je (rechtenvrije) foto’s om toe te voegen aan een evenement dan houden we ons aanbevolen, foto’s geven vaak een mooi beeld van een evenement. Je kunt ze mailen naar redactie(at)hardloopevenementen.nl. Vermeldt wel je naam en dat ze rechtenvrij zijn.

Veel plezier op de site!