The Running Clinic Zuid-Limburg

Houd jij van hardlopen en kun je minimaal 5 km aan een stuk lopen?
Vind je balans in hardlopen, voeding en ontspanning tijdens The Running Clinic op zondag 4 november 2018 in Zuid-Limburg.

Programma:
09:30 – 10:00 Ontvangst
10:00 – 10:30 ‘Good morning’ meditatie
10:30 – 12:00 The Running Clinic
12:00 – 13:00 Pauze (met gelegenheid tot douchen en omkleden)
13:00 – 14:00 Healthy lunch
14:00 – 14:45 Quiz
14:45 – 15:30 Evaluatie en afronding

Meer info en tickets via www.yourliferules.nl

PrattenburgRun

De PrattenburgRun wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van Landgoed Prattenburg samen met 3 Veenendaalse hardloopverenigingen: de Veenendaalse Atletiek Vereniging, Recreatie Lopers Veenendaal en Loopgroep Veenendaal. Het parcours gaat door de Prattenburgse Bossen en bestaat uit een uitdagend tracé over 5 kilometer. De deelnemers aan de 10 km lopen dit rondje 2 keer. Vanaf 2018 is er ook een trail van 12,5km. Start en finish zijn bij het monumentale Kasteel Prattenburg.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op : www.PrattenburgRun.nl

Kempen Trail

Op2 december 2018 organiseert de Stichting Kempen Run in samenwerking met Loopgroep No-Limits uit Bladel de 4 de Kempen Trail.
Het parcours gaat door bossen en heidevelden, langs vennen en meertjes van de prachtige Brabantse Kempen.
Ondanks de weinige hoogtemeters is het parcours zeer technisch en kan daarom als middelzwaar worden geclassificeerd. weersomstandigheden in oktober kunnen het parcours nog zwaarder maken. Kortom, er zijn genoeg ingrediënten aanwezig om deze uitdagende trail te lopen. Er is voor iedereen een afstand, 11, 22 en 33km.

Beach Bastard

Een heerlijke Beachrun in één van de lekkerste maanden om te rennen. 29 September 2018 staat in het teken van de BeachRun van Egmond Aan Zee naar Bergen Aan Zee en terug. De afstanden zijn 6, 12 Óf 18 kilometer.

The Walkthrough – Culture Trail

Voor het derde jaar op rij het evenement The Walkthrough, met een speciale editie: “Culture Trail”. Een geheel nieuwe route dwars door Groningen, met uitsluitend prachtige culturele locaties. Het is Hardlopen 2.0, want je komt om plaatsen waar je normaal nooit komt en al helemaal niet met een hardloop outfit aan. Geniet van een combinatie van sport, gebouwen en cultuur! Laat je verrassen door de gebouwen, de gangen, de verborgen plekken en uiteraard het programma aan de route en in de gebouwen. Met o.a. muziek, theater, film, fotografie en video.

Viking Outdoor Trailrun

Een kleinschalige trailrun over de Posbank in Rheden
Start in Dieren aan de rand van het bos bij een sporthal wat
alle faciliteiten heeft.
Kosten 15 euro pp
10 km 20km en 30 km

City Trail Nijmegen

Ontdek de pracht van de stad met deze unieke Urban Running Experience! Rennend door hartje Nijmegen, met passages door markante gebouwen, mooie parken en allerlei verborgen schatten van de stad. Zondagochtend 4 november klinkt tussen 10 en 11 uur het startschot op het Honigcomplex. Een prachtige uitvalsbasis voor dit avontuurlijke urban running event. Ontdek de oudste stad van Nederland met City Trail Nijmegen!

Kempen Trail

Op 3 december 2017 wordt de 3de Kempen Trial georganiseerd. Loopgroep No-Limits en Stichting Kempen Run organiseren het loopevenement samen.

Het parcours loopt dwars door de Brabantse en Belgische Kempen. De Kempen staan bekend om haar heidevelden en uitgestrekte bossen.

Ondanks de weinige hoogtemeters is het parcours zeer technisch en kan daarom als middelzwaar worden geclassificeerd. De weersomstandigheden kunnen het parcours nog zwaarder maken.
Onderweg zijn voldoende verzorgingsposten aanwezig waar je kunt drinken wat eten en even kunt bijkomen om daarna je weg te vervolgen. Na afloop wordt in Hotel de Tipmast een gratis kop erwtensoep met roggebrood geserveerd.
Kortom, er zijn genoeg ingrediënten aanwezig om deze uitdagende trial te lopen. Er is voor iedereen een afstand: 11, 17 en 33km. Alle informatie op www.kempentrail.nl

Social run

Lekker ontspannen door de Kaapse Bossen bij Doorn. Snelheid tussen 8 tot 10 km per uur, motto samen uit samen thuis.
Start om 09.00 uur vanaf de parkeerplaats.

De 11strandentocht – it giet oan!

In oktober kunnen we weer gaan klunen. Ditmaal op het strand: omdat het vaker dooit dan vriest. De Hartstichting organiseert op 7 oktober 2017 de 11strandentocht. De route langs 11 stempelposten wordt niet schaatsend, maar te voet afgelegd. Deelnemers kunnen de route lopen, snelwandelen, joggen of rennen. Alleen, samen of als estafetteteam. De tocht start in Bloemendaal en eindigt na 11 stranden in Hoek van Holland. Met de inkomsten van de tocht financiert de Hartstichting onderzoek om hartinfarcten te voorkomen.

Klunen op het strand
De 11strandentocht is net als de Elfstedentocht een barre tocht. Deelnemers klunen langs de vloedlijn en door het mulle zand. Deelnemers kiezen zelf het aantal kilometers dat ze willen lopen. De minimum afstand van stempelpost naar stempelpost is drie kilometer, de maximum afstand is 60 kilometer. De tocht start in de ochtend in Bloemendaal en de laatste stempelpost in Hoek van Holland is tot 23.59 uur geopend. De Hartstichting zorgt op de route voor rustpunten, koek & zopie, toiletten, behandelposten en high five zones voor supporters.

Niet zomaar een strandloop
De 11strandentocht is niet zomaar een strandloop. De Hartstichting wil met de inkomsten uit de tocht onderzoek financieren naar signaalstofjes in het bloed. Het doel van het onderzoek is om hartinfarcten te voorkomen. Loop mee en steun dit veelbelovende onderzoek!

Meld je aan
• Een startbewijs voor de 60 kilometer-loop kost € 35.
• Estafettelopers lopen mee voor € 25 per persoon.
Inschrijven en meer informatie: www.11strandentocht.nl