Kempen Trail

Het parcours loopt dwars door de Brabantse en Belgische Kempen. De Kempen staan bekend om haar heidevelden en uitgestrekte bossen.
Ondanks de weinige hoogtemeters is het parcours zeer technisch en kan daarom als middelzwaar worden geclassificeerd. De weersomstandigheden in december kunnen het parcours nog zwaarder maken. Kortom, er zijn genoeg ingrediënten aanwezig om deze uitdagende rail te lopen. Afstanden 33km, 22 km, 11km

The Walkthrough – The Green Trail

Voor het vierde jaar op rij het evenement The Walkthrough, met op vrijdagavond 31 mei 2019 vanaf 19:00 uur (eerste startgroep), een speciale editie: The Green Trail! Het hardloopevenement, georganiseerd door energiecoöperatie Grunneger Power en Stichting The Walkthrough, heeft een groene insteek. Sportievelingen maken kennis met duurzaamheidsprojecten in Groningen Stad en Hoogkerk. Het evenement neemt deelnemers mee op een bijzondere route door en langs een reeks van duurzame initiatieven en bedrijven in Groningen. Het parcours voert door de Stad, industrie en natuur. In 7 kilometer (iets meer dan 4 mijl) rennen de deelnemers van de EM2 Venue Groningen en Rebel Rebel Hostel, via de akkers van Terra Next, over de Groningse vloeivelden en door de SuikerUnie om uiteindelijk te finishen op Zonnepark Vierverlaten in Hoogkerk. Met nog een paar extra pareltjes en verrassingen onderweg. Met een programma bij de start, onderweg en aan de finish, de inzet van fotografen op diverse plekken en de inzet van elektrische bussen van finish naar de start is het evenement compleet. Met welk(e) loopmaatje(s) ga jij dit avontuur aan?

The Running Challenge

Begin jouw zondag actief samen met je beste vrienden, loopmaatjes, collega’s of familie tijdens het vernieuwde concept in Zuid-Limburg ‘The Running Challenge’.

Wat kun je verwachten?
Je start tijdens de warming-up met allerlei oefeningen die je als hardloper sterker maken. Aan het einde van deze warming-up is de Plank Challenge. Wie kan het langste planken?
Daarna volgt een trail door het prachtige Zuid-Limburgse gebied Park Gravenrode, het gebied tussen Kerkrade en Landgraaf, rondom Megaland, waar ieder jaar Pinkpop wordt georganiseerd.
En tot slot de 508 Stairway Challenge: wie beklimt als snelste de 508 trappen van de Wilhelminaberg naast Snowworld?

Na deze inspanning verzorgen wij jou met een heerlijke kop koffie / thee en gebak of een eiwitrijke lunch met Limburgse Streekproducten.

Zien we jou op zondag 14 april?

The Running Clinic Zuid-Limburg

Houd jij van hardlopen en kun je minimaal 5 km aan een stuk lopen?
Vind je balans in hardlopen, voeding en ontspanning tijdens The Running Clinic op zondag 4 november 2018 in Zuid-Limburg.

Programma:
09:30 – 10:00 Ontvangst
10:00 – 10:30 ‘Good morning’ meditatie
10:30 – 12:00 The Running Clinic
12:00 – 13:00 Pauze (met gelegenheid tot douchen en omkleden)
13:00 – 14:00 Healthy lunch
14:00 – 14:45 Quiz
14:45 – 15:30 Evaluatie en afronding

Meer info en tickets via www.yourliferules.nl

PrattenburgRun

De PrattenburgRun wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van Landgoed Prattenburg samen met 3 Veenendaalse hardloopverenigingen: de Veenendaalse Atletiek Vereniging, Recreatie Lopers Veenendaal en Loopgroep Veenendaal. Het parcours gaat door de Prattenburgse Bossen en bestaat uit een uitdagend tracé over 5 kilometer. De deelnemers aan de 10 km lopen dit rondje 2 keer. Vanaf 2018 is er ook een trail van 12,5km. Start en finish zijn bij het monumentale Kasteel Prattenburg.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op : www.PrattenburgRun.nl

Kempen Trail

Op2 december 2018 organiseert de Stichting Kempen Run in samenwerking met Loopgroep No-Limits uit Bladel de 4 de Kempen Trail.
Het parcours gaat door bossen en heidevelden, langs vennen en meertjes van de prachtige Brabantse Kempen.
Ondanks de weinige hoogtemeters is het parcours zeer technisch en kan daarom als middelzwaar worden geclassificeerd. weersomstandigheden in oktober kunnen het parcours nog zwaarder maken. Kortom, er zijn genoeg ingrediënten aanwezig om deze uitdagende trail te lopen. Er is voor iedereen een afstand, 11, 22 en 33km.

Beach Bastard

Een heerlijke Beachrun in één van de lekkerste maanden om te rennen. 29 September 2018 staat in het teken van de BeachRun van Egmond Aan Zee naar Bergen Aan Zee en terug. De afstanden zijn 6, 12 Óf 18 kilometer.

The Walkthrough – Culture Trail

Voor het derde jaar op rij het evenement The Walkthrough, met een speciale editie: “Culture Trail”. Een geheel nieuwe route dwars door Groningen, met uitsluitend prachtige culturele locaties. Het is Hardlopen 2.0, want je komt om plaatsen waar je normaal nooit komt en al helemaal niet met een hardloop outfit aan. Geniet van een combinatie van sport, gebouwen en cultuur! Laat je verrassen door de gebouwen, de gangen, de verborgen plekken en uiteraard het programma aan de route en in de gebouwen. Met o.a. muziek, theater, film, fotografie en video.

Viking Outdoor Trailrun

Een kleinschalige trailrun over de Posbank in Rheden
Start in Dieren aan de rand van het bos bij een sporthal wat
alle faciliteiten heeft.
Kosten 15 euro pp
10 km 20km en 30 km

City Trail Nijmegen

Ontdek de pracht van de stad met deze unieke Urban Running Experience! Rennend door hartje Nijmegen, met passages door markante gebouwen, mooie parken en allerlei verborgen schatten van de stad. Zondagochtend 4 november klinkt tussen 10 en 11 uur het startschot op het Honigcomplex. Een prachtige uitvalsbasis voor dit avontuurlijke urban running event. Ontdek de oudste stad van Nederland met City Trail Nijmegen!