SweepAway Run

De sweepaway run is een hardloop evenement dat word gehouden op zondag 25 maart 2018. Het is een hardloopwedstrijd met hindernissen erin. De hindernissen zijn bekend van tv. In totaal loop je ongeveer 5 kilometer en je hebt 7 hindernissen in het parcours.
De onderdelen zijn:
– Monkey spin
– Rolling wave
– Punch kiss
– Cliffhanger
– Go Nuts
– Mega Balls
– Dummy runner

De hardloopwedstrijd is voor iedereen vanaf 14 jaar. Het is een parcours in/buiten het terrein van VVC Adventure. Je hebt verschillende routes. Je begint met een klein stukje hardlopen dan doe je de eerste onderdelen daarna ga je weer een stuk hardlopen dan kom je weer terug om weer 2 of 3 activiteiten te doen en dan ga je voor de laatste keer hardlopen en doe je de laatste onderdelen.
Het is een dag waarbij je sportief bezig bent maar waar het ook zeker draait om plezier.

Family Mall Run

Heb jij zin in een super sportieve dag voor het hele gezin? Kom dan op zaterdag 30 september om 10.00 uur naar winkelcentrum Kronenburg Arnhem voor de allereerste Family Mall Run van Nederland!

We beginnen de dag met een goede warming-up voor ouders én kinderen zodat iedereen helemaal klaar is voor de run. Nadat alle spieren los zijn gemaakt begint pas echt het harde werk. Ren langs al je favoriete winkels, door de parkeergarage en over de pleinen en maak je klaar voor een paar uitdagende hindernissen. Kortom een leuke en sportieve dag voor het hele gezin in en rondom winkelcentrum Kronenburg!

Deelnemen aan het evenement is gratis. Wees er snel bij want er zijn maar 200 kaarten beschikbaar.

Geef je nu op voor de Family Mall Run via het inschrijformulier op de pagina van Winkelcentrum Kronenburg.
* Aanmelden kan t/m 28 september

Reebok Spartan Race Amsterdam

De Reebok Spartan Race komt naar Nederland! De beste obstacle race ter wereld vindt plaats op 21 oktober 2017. De locatie voor de eerste Nederlandse editie kan bijna niet beter. IJmuiden aan Zee met het nationaal park Zuid-Kennemerland als achtertuin is een prachtig en enorm divers natuurgebied. Uitdagende parcoursen in een bosrijke omgeving met strand, duinen en water liggen dan ook op jou te wachten. Zelfs de meest ervaren obstacle racers zullen op de proef worden gesteld!

In de eerste editie komt Spartan Race met de meest populaire race formats: de Spartan Sprint, de Spartan Super en de Spartan Junior Race. De Spartan Sprint met een afstand van 5+ kilometer en 20+ obstakels zal in de smaak vallen bij de sprinters en beginnende obstacle racers. De Spartan Super met een afstand van 13+ kilometer en 25+ obstakels is een race voor de ervaren obstacle racers of zij die meer uitdaging zoeken. De Spartan Junior Race is speciaal ontwikkeld voor de jonge Spartans in de leeftijd van 4 tot en met 13+ jaar.

Er is slechts plaats voor 4.000 deelnemers, dus wacht niet langer met inschrijven. De startgroepen vullen zich namelijk in rap tempo en de prijzen stijgen snel. Als jij je nu inschrijft, heb jij de meeste kans op het bemachtigen van één van de 300 early bird tickets die per race beschikbaar zijn. Doe jij liever twee races op dezelfde dag? Koop dan een Sprint & Super combiticket en ontvang een extra korting.

De eerste Nederlandse editie van de Reebok Spartan Race wil je niet missen! Ga de uitdaging aan en schrijf je in!

Meer informatie over Spartan Race en het evenement vind je op onze website:
www.spartanrace.nl/nl

Voor vragen kun je contact opnemen met ons via e-mail:
netherlands@spartanraceeurope.com

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Instagram en Facebook pagina.

SweepAway Run

De SweepAway Run is een obstacle run van 4 km met onderweg 7 obstakels deze run is voor iedereen te doen het gaat er om dat we met z’n allen de finish te halen. Een leuke, gezellige en sportieve hardloopwedstrijd. voor maar €7,50 p.p