De Asserstadsloop

De Asserstadsloop heeft afstanden van 5 en 10 km en een kidsrun van 1 km voor basisschoolkinderen. Ook is er een bedrijvenloop van 5 km voor 4-5 personen per team. De Asserstadsloop haalt geld op voor het goede doel Energy4All, dat zich inzet voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

Run 4 Rabies

De Run4Rabiës is een hardloop- en wandelevenement in Utrecht om geld in te zamelen voor een project waarbij honden tegen rabiës gevaccineerd worden.
een drankje.

Het hardloop- en wandelevenement Run4Rabiës vindt plaats in Utrecht. De routes starten vanaf het kantoor van Stichting DIO, gevestigd op de faculteit Diergeneeskunde, Yalelaan 1 te Utrecht (Uithof), en lopen via het mooie Rhijnauwen.

Het is mogelijk om tijdens de wandel- of hardlooptocht uw hond mee te nemen. Deze dient tijdens de gehele dag aangelijnd te zijn.

Tot 1 september betaal je €7,50 voor je inschrijving, hierna wordt het €10,-. De opbrengst komt ten goede aan een mooi project ter verbetering van het welzijn van de hond!

18:00 Aanvang
18:30 Start 10 km
18:45 Start 5 km (zowel wandelen als hardlopen)
20:00 Loterij

Geestmerambachtloop

De Geestmerambachtloop is een recreatief hardloopevenement gelegen in het mooie natuurgebied het Geestmerambacht. er zijn 3 afstanden, de 5km, 10km en een kidsrun van 2km. Aankomend jaar is alweer de 3e editie van het evenement en wij hopen dat dit weer een succes wordt, ben jij er ook?

Dreefloop Deurne op hemelvaartsdag 10 mei

De Deurnese atletiekvereniging AV-LGD organiseert op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei 2018 voor de 36e keer de Dreefloop. De verwachting van de organisatie is dat er op Hemelvaartsdag een behoorlijk aantal deelnemers aan de start zal staan. Deze wegwedstrijd over 5, 10 of 15 km heeft in de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd, mede door het snelle parkoers, dat geheel over geasfalteerde wegen gaat en vrij is van gemotoriseerd verkeer. De toegang voor het publiek is gratis.

Berkenstein Run

Deze run neemt je mee naar de prachtige uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug, waar heidevelden en gevarieerde bossen elkaar afwisselen. Over de Amerongense Berg, door het Sterrenbos en langs het laaggelegen Egelmeer: heerlijk sportief genieten voor een goed doel in dit mooiste stukje van Nederland! De 10 km route zet koers naar de 225-jaar oude Eenzame Eik op een hoogte van 76m, waardoor dit een uitdagende route is. Schrijf je in op inschrijven.nl

Gasterra Ladies Run Groningen

Trendy, sportief, entertainment, fun, ontmoeting en… Women Only!
Dat is de GasTerra Ladiesrun Groningen. Een hardloopevenement dwars door het centrum van Groningen alleen voor vrouwen. Op de dag van de GasTerra Ladiesrun wordt het start- en finishgebied geheel omgebouwd tot Pink Plaza waar onder andere een DJ, masseurs en verschillende stands te vinden zijn.

MaRun

De MaRun is een jaarlijks terugkerend hardloopevenement. Het evenement is recreatief en het doel van de MaRun is om zo veel mogelijk geld op te halen voor een goed doel, elk jaar een andere. De opgenomen afstanden zijn 5 en 10 kilometer, die langs een mooi parcours in de buitengebieden van Marum liggen. Het boerenlandschap wordt afgewisseld met bos, heide en houtwallen. Voor de kinderen is er ook een kortere afstand opgenomen zodat de MaRun toegankelijk is voor alle leeftijden.

BTS Polderrun Klaaswaal

De BTS Polderrun Klaaswaal bevat een Kidsrun, een 5 kilometer loop en een 10 kilometer loop en deze afstanden zijn gemeten en gecertificeerd. Tijdens de BTS Polderrun Klaaswaal loop je door de rustige, uitgestrekte polders die om Klaaswaal heen liggen en eindig je op de Voorstraat in Klaaswaal.