Groene Hard- en Wandelloop Zoeterwoude

Groene Hard- en Wandelloop Zoeterwoude

Hardlopen of wandelen het kan allemaal op zondag 30 september 2018

De laatste zondag van september staat weer in het teken van de
11de Groene Hard- en Wandelloop Zoeterwoude, waar de deelnemers kunnen gaan genieten van de prachtige omgeving via een verrassend parcours door het Groene Hart.

Of je nu topsporter bent of lekker recreatief wilt hardlopen, je kunt kiezen voor
1,4 km. (jeugd), 6,5 of 11 km. Inschrijven vanaf 9.30 uur tot 10 minuten voor elke start.

Voor de wandelaars zijn er mooie routes van 7,5 -10 -15 -20 km uitgezet.
Inschrijven van 8.00 tot 11.00 uur.

Ook dit jaar is er weer het succesvolle arrangement het “Zoeterwouds Ommetje”

De start en finish is op de landijsbaan VELD 11, sportpark Haasbroek te Zoeterwoude.

Dus doe mee onder het motto ‘gezellig bezig zijn op de laatste zondag in september’.

Kijk voor meer informatie op www.ijsclubzoeterwoude.nl
Of volg ons ook op Facebook.

Snikkerun

Wegwedstrijd met professionele tijdsregistratie van Ipico Sports over een snel wegparcours. Er is een speciale jeugdcategorie tm 16 jaar. Start 19:30.
Voorafgaand om 18:30 een kids run voor kinderen van 3 tot 12 jaar.

Kluiskenshof 10 van AVR

Kluiskenshof 10 van AVR’90 de loop voor iedereen!
Locatie:
Atletiekbaan AVR’90, Baanvelden 21a (Sportcentrum De Vijfsprong) Rucphen – START om 11.00 uur
Inschrijven:
Voorinschrijven kan uiterlijk tot en met 15 oktober 2018 via www.AVR90.nl of www.inschrijven.nl
Inschrijven mag uiteraard ook op de wedstrijddag bij het secretariaat tussen 09 : 30 en 10 : 45 uur.
Voorinschrijven:
Afstand 10 km – 6,00 euro / Afstand 5 km – 4,00 euro
(Inschrijven na 15 oktober of op de wedstrijddag kost 10 km 8,00 euro / 5 km 6,00 euro per deelnemer)

Run4Rabiës

De Run4Rabiës is een hardloop- en wandelevenement in Utrecht om geld in te zamelen voor een project waarbij honden tegen rabiës gevaccineerd worden. Voor of na het hardlopen kunt u genieten van de muziek, een (on)gezonde snack en een drankje.
Er zijn twee routes (5 en 10km). Beide routes mogen hardlopend worden afgelegd, de 5 kilometer kan ook gewandeld worden. De precieze routes worden op dit moment uitgestippeld en zullen binnenkort bekend worden gemaakt. De routes starten vanaf het kantoor van Stichting DIO, gevestigd op de faculteit Diergeneeskunde, Yalelaan 1 te Utrecht (Uithof), en lopen via het mooie Rhijnauwen. Op en rond de Yalelaan is voldoende parkeergelegenheid.

Programma R4R2018:
18:00 Aanvang
18:30 Start 10 km
18:45 Start 5 km (zowel wandelen als hardlopen)
20:00 Loterij

Het is mogelijk om tijdens de wandel- of hardlooptocht uw hond mee te nemen. Deze dient tijdens de gehele dag aangelijnd te zijn.

Tot 1 september betaal je €7,50 voor je inschrijving, hierna wordt het €10,-. De opbrengst komt ten goede aan een mooi project ter verbetering van het welzijn van de hond!

De Asserstadsloop

De Asserstadsloop heeft afstanden van 5 en 10 km en een kidsrun van 1 km voor basisschoolkinderen. Ook is er een bedrijvenloop van 5 km voor 4-5 personen per team. De Asserstadsloop haalt geld op voor het goede doel Energy4All, dat zich inzet voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

Geestmerambachtloop

De Geestmerambachtloop is een recreatief hardloopevenement gelegen in het mooie natuurgebied het Geestmerambacht. er zijn 3 afstanden, de 5km, 10km en een kidsrun van 2km. Aankomend jaar is alweer de 3e editie van het evenement en wij hopen dat dit weer een succes wordt, ben jij er ook?

Dreefloop Deurne op hemelvaartsdag 10 mei

De Deurnese atletiekvereniging AV-LGD organiseert op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei 2018 voor de 36e keer de Dreefloop. De verwachting van de organisatie is dat er op Hemelvaartsdag een behoorlijk aantal deelnemers aan de start zal staan. Deze wegwedstrijd over 5, 10 of 15 km heeft in de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd, mede door het snelle parkoers, dat geheel over geasfalteerde wegen gaat en vrij is van gemotoriseerd verkeer. De toegang voor het publiek is gratis.

Berkenstein Run

Deze run neemt je mee naar de prachtige uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug, waar heidevelden en gevarieerde bossen elkaar afwisselen. Over de Amerongense Berg, door het Sterrenbos en langs het laaggelegen Egelmeer: heerlijk sportief genieten voor een goed doel in dit mooiste stukje van Nederland! De 10 km route zet koers naar de 225-jaar oude Eenzame Eik op een hoogte van 76m, waardoor dit een uitdagende route is. Schrijf je in op inschrijven.nl