Reebok Spartan Race Amsterdam

Meer

21 oktober 2017 De hele dag

  • Plaats

    Amsterdam - IJmuiden aan Zee

De Reebok Spartan Race komt naar Nederland! De beste obstacle race ter wereld vindt plaats op 21 oktober 2017. De locatie voor de eerste Nederlandse editie kan bijna niet beter. IJmuiden aan Zee met het nationaal park Zuid-Kennemerland als achtertuin is een prachtig en enorm divers natuurgebied. Uitdagende parcoursen in een bosrijke omgeving met strand, duinen en water liggen dan ook op jou te wachten. Zelfs de meest ervaren obstacle racers zullen op de proef worden gesteld!

In de eerste editie komt Spartan Race met de meest populaire race formats: de Spartan Sprint, de Spartan Super en de Spartan Junior Race. De Spartan Sprint met een afstand van 5+ kilometer en 20+ obstakels zal in de smaak vallen bij de sprinters en beginnende obstacle racers. De Spartan Super met een afstand van 13+ kilometer en 25+ obstakels is een race voor de ervaren obstacle racers of zij die meer uitdaging zoeken. De Spartan Junior Race is speciaal ontwikkeld voor de jonge Spartans in de leeftijd van 4 tot en met 13+ jaar.

Er is slechts plaats voor 4.000 deelnemers, dus wacht niet langer met inschrijven. De startgroepen vullen zich namelijk in rap tempo en de prijzen stijgen snel. Als jij je nu inschrijft, heb jij de meeste kans op het bemachtigen van één van de 300 early bird tickets die per race beschikbaar zijn. Doe jij liever twee races op dezelfde dag? Koop dan een Sprint & Super combiticket en ontvang een extra korting.

De eerste Nederlandse editie van de Reebok Spartan Race wil je niet missen! Ga de uitdaging aan en schrijf je in!

Meer informatie over Spartan Race en het evenement vind je op onze website:
www.spartanrace.nl/nl

Voor vragen kun je contact opnemen met ons via e-mail:
netherlands@spartanraceeurope.com

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Instagram en Facebook pagina.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.