Haereloop

21 April 2020 De hele dag

  • Plaats

    Doornspijk

Op dinsdag 21 april 2020 organiseert de supportersvereniging Oranje Zwart een hardloopwedstrijd in de mooie omgeving van De Haere. Alle sportievelingen die de uitdaging aan durven te gaan krijgen de mogelijkheid deel te nemen aan een parcours welke zich om de plaatselijke zandverstuiving begeeft. De afstand van dit mooie parcours is 5 kilometer, voor de echte atleten is er de mogelijkheid deze 2x af te leggen waardoor de afstand dan vanzelfsprekend op 10 kilometer komt. De route is lichtglooiend en gedeeltelijk onverhard waardoor dit ook als een lichte trailrun gezien kan worden.

Er is een mogelijkheid tot voorinschrijving door een mail te sturen naar svoz@dsv61.nl. Geef daarbij aan voor welke afstand u kiest. Bij voorinschrijving krijg u €2,50 korting op de inschrijfkosten. Op 21 april kunt u zich vanaf 18.30 uur ook nog aanmelden in de kantine op ons sportpark. Er is voldoende kleedgelegenheid voor alle lopers.

Wanneer: 21 april 2020
Hoe laat: 19.00 uur starten
Waar: Sportpark de Haere, Haerderweg 19 te Doornspijk
Kosten:
– 5km: €7,50
– 10km: €10,00
– Voorinschrijving: €2,50 korting
Na afloop van de run ontvangt u in onze kantine een goodiebag om te verloren energie weer enigszins aan te kunnen vullen. Voor beide categorieën vind de prijsuitreiking plaats na binnenkomst van de laatste deelnemer.

Heeft u zin om een mooie sportieve uitdaging aan te gaan terwijl u kunt genieten van de mooie natuur in Doornspijk, wacht dan niet en geef u direct op!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.