Verbeeten Challenge

Bijna iedereen kent wel iemand die kanker heeft (gehad) of heeft zelf deze ervaring. Gelukkig zijn er mooie verhalen van herstel en wordt deze ziekte en de nare gevolgen die het kan hebben samen gedeeld. Soms machteloos, soms sterk. Een mix van emoties die zowel patiënten als de dierbaren om hen heen kunnen voelen. De Verbeeten Challenge biedt een podium voor iedereen om zich ‘samen sportief tegen kanker’ in te zetten.
Je hoeft niet persé over een ijzeren conditie te beschikken. En een grote zak geld meenemen is ook niet verplicht. Probeer gewoon naast je inschrijfgeld extra sponsorgeld te werven. En doe mee aan het sportieve onderdeel waarmee jij jezelf uitdaagt. Dat is wat telt!
SAMEN SPORTIEF TEGEN KANKER

Van Goghloop Zundert

Van Goghloop Zundert en Van Goghwandeling
Recreatie- en wedstrijdloop door de kern van Zundert. Over een afstand van 2,5; 5 en 10 km lopen zowel recreanten als wedstrijdlopers hun rondes. Daarbij zijn er ook kinderlopen voor de schooljeugd over diverse afstanden (500m en 1 km).Ook wandelaars worden niet vergeten en kunnen een mooie wandeling maken deze dag.

3e Arkel Beter Crossloop

Op zaterdag 13 januari 2018 organiseren wij weer voor de 3e keer de Arkel Beter Crossloop. Een uitdagende loop over het terrein van motorcross vereniging de Bougie.
Locatie: Vlietskade 1025, Arkel.
Er is voldoende parkeergelegenheid en er zijn douches aanwezig !

Plantsoenloop

Het parcours gaat door hét park van Groningen: het Noorderplantsoen. Naast de mooie route met een paar pittige heuveltjes is er gezelligheid bij de start, met diverse stands en activiteiten.

Singelloop Wijk bij Duurstede

Ronde om de historische binnenstad van Wijk bij Duurstede, met uitzicht over de Lek en op de kasteeltoren. Afstanden van 2,2km, 5 en 10km en voor de Kids 500m.
Inschrijven vanaf het najaar 2017 op www.inschrijven.nl op singelloop Wijk bij Duurstede.

Zwolse Ladies Run

Ben jij toe aan een leuke avond uit, dit keer niet eerst aan een wijntje met je vriendinnen of bankhangen voor de tv maar aan de start van een 2.5 km of 5 km tijd loop dwars door de binnenstad van Zwolle.
Meld je dan nu aan!
Na het behalen van de finish is er nog gelegenheid om een gezellig drankje te doen in één van de cafés in het centrum van Zwolle.

Voor wie is de ladies run: Vanaf 6 jaar kan je meedoen. Loop de ladies run met je dochter of sta aan de start met je vriendinnen of je collega’s.

Van Goghloop Zundert

Tijdens de Van Goghloop Zundert kan deelgenomen worden aan drie verschillende afstanden, waarvan bij twee afstanden deelname in wedstrijdvorm mogelijk is.

2,5 km Hotel Eetcafé De Roskam prestatieloop
5 km Hotel Eetcafé De Roskam prestatieloop en wedstrijdloop (nieuw!)
10 km Van den Buijs Sanidrõme prestatieloop en wedstrijdloop
Daarnaast wordt er een kinderloop georganiseerd met afstanden van 500 meter en 1000 meter.

Schrijf je nu direct in om gegarandeerd te zijn van een startplaats.

Acties tijdens de jubileumeditie

Vanwege het 10-jarig bestaan van de Van Goghloop Zundert, hebben we twee mooie acties:

5 km wedstrijdloop
Voor het eerst kun je dit jaar meedoen aan de 5 kilometer als wedstrijdloop. Dit betekent dat je met een licentie van de Atletiek Unie (Nederland) of van de VAL (België) mee kunt dingen voor de prijzen.

Goodiebag mee naar huis
Alle deelnemers aan de 2,5 km, 5 km en 10 km lopen ontvangen tijdens de Van Goghloop Zundert een goodiebag met extra’s om mee naar huis te nemen.

Van Goghloop Zundert

Recreatie- en wedstrijdloop door de kern van Zundert. Over een afstand van 2,5; 5 en 10 km lopen zowel recreanten als wedstrijdlopers hun rondes. Daarbij zijn er ook kinderlopen voor de schooljeugd over diverse afstanden (500m en 1 km).Ook wandelaars worden niet vergeten en kunnen een mooie wandeling maken deze dag.

Biothlon

In de schitterende natuur rondom Arnhem wordt voor het tweede jaar een hardloopfeest georganiseerd ten bate van Stichting Bio. Natuurlijk voor iedereen, met of zonder een beperking. Lekker door de bossen rennen, rollen of lopen.

Alleen over 15 kilometer als pro of 3 of 5 kilometer met je gezin
Ren mee voor het Bio Vakantieoord en schrijf je nu in. Alleen, met een vriend of met je hele gezin.
Deelname kost 25 euro per volwassene, voor kinderen 10 euro.
De opbrengst komt volledig ten goede van het Bio Vakantieoord.